Lee ‘Scratch’ Perry & Mad Professor naar de Melkweg

Ticketmaster
Lee ‘Scratch’ Perry & Mad Professor naar de Melkweg
Lee ‘Scratch’ Perry & Mad Professor naar de Melkweg

De een noemt hem een genie en de ander een tikkeltje gestoord, maar feit blijft is dat de 81-jarige Lee ‘Scratch’ Perry een van de grondleggers van reggae en dub is. Met hits als “Hearts Of Congos” en “Disco Devils” is de Jamaicaanse reggaekoning tevens een van de meest invloedrijke artiesten in de reggaegeschiedenis. In zijn muzikale carrière heeft Scratch gewerkt met diverse belangrijke artiesten, waaronder Bob Marley, Max Romeo en George Clinton. Deze tour neemt Lee Perry zijn ‘partner in dub’ en voormalig protégé mee: Mad Professor. Samen komen ze echte dub in z’n puurste vorm laten horen in Melkweg, be there!

Lee ‘Scratch’ Perry & Mad Professor
Datum: 15 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek