Linkin Park naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Linkin Park naar Ziggo Dome
Linkin Park naar Ziggo Dome

De Grammy Award winnende rockband Linkin Park komt op 20 juni naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert in Amsterdam is onderdeel van het Europese deel van hun One More Light World Tour die in het teken staat van het aankomende zevende studioalbum One More Light.

Linkin Park staat bekend om de verrassende creatieve muzikale wendingen in hun carrière. Dit leverde de band in twintig jaar tijd een zeer divers repertoire op. Ze zijn dan misschien ook wel de enige band die heeft bewezen met hetzelfde gemak een podium te kunnen delen met Jay-Z als met Metallica, Steve Aoki of Paul McCartney. Met het aankomende album One More Light bewijzen ze opnieuw moeiteloos verschillende genres, emoties en thema’s samen te kunnen brengen in een kenmerkend Linkin Park geluid. One More Light is misschien wel het persoonlijkste album van Linkin Park tot nu toe. Het is gebaseerd op de meest intieme thema’s uit de levens van de bandleden. Het album komt op 19 mei uit maar de nieuwe single Heavy is nu al te beluisteren.

Gitarist en producer Brad Delson zegt over het nieuwe album: “We can’t wait to take these new songs on the road, our fans know how much love we put into our live show already, and how much we enjoy the connection when we play a fan-favorite on stage. The emotional and sonic content of this new batch of songs is going to bring a whole new dimension to the show.”

Met meer dan 62 miljoen volgers is Linkin Park de grootste band op Facebook. Hun YouTube kanaal heeft meer dan drie miljard views en zeven miljoen volgers. Hun debutalbum Hybrid Theory is met meer dan 30 miljoen verkochte albums het best verkopende debutalbum van deze eeuw. De band won al twee Grammy Awards, vijf American Music Awards, vier MTV VMA Awards, tien MTV Europe Awards en drie World Music Awards. Over de hele wereld speelt Linkin Park in uitverkochte stadions en headlinen ze de grootste festivals zoals Download, Reading, Leeds, Rock in Rio in Portugal en Summer Sonic in Japan. Linkin Park is de enige westerse rockband die 5 stadionshows speelde in China.

Linkin Park
Datum: Dinsdag 20 juni
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:10
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek