Lisa Lois naar de Stevenskerk

Ticketmaster
Lisa Lois naar de Stevenskerk
Lisa Lois naar de Stevenskerk

De Nederlandse zangeres Lisa Lois brengt een ode aan haar grote voorbeeld Adele. Lisa Lois werd in 2009 bekend door het winnen van TV-talentenshow X-Factor en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een allround-muzikante. Met een speciaal voor dit project samengestelde band (waarin onder anderen gitarist Chris Kikic) speelt ze vanavond al haar favoriete nummers van misschien wel de grootste zangeres van dit moment. Dat Lisa Lois vaak wordt vergeleken met Adele beschouwt ze als een compliment. ‘Des te meer reden om deze shows te spelen,’ zegt ze met een knipoog.

Lisa Lois
Datum: 17 juli
Zaal: Stevenskerk
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start zaterdag 1 april om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek