Meru naar Paradiso

Ticketmaster
Meru naar Paradiso
Meru naar Paradiso

Als je de muziek van Meru luistert zou je nooit verwachten dat er een (prachtige) 20 jarige jongedame uit Nijmegen achter schuilt. Haar muziek draagt een warm gevoel van melancholie met zich mee en laat zich het best omschrijven als soulvolle pop en R&B wat eigenlijk niet in een hokje valt te plaatsen. Momenteel is MERU druk bezig in de studio om haar debuut project af te ronden en te presenteren aan de wereld. De EP zal zowel Spaanstalige als Engelse tracks bevatten met haar kenmerkende laidback en soulvolle vibe die haar veelzijdigheid en karakter zal blootleggen. Momenteel is haar naam nog gehuld in mysterie maar na dit eerste wapenfeit zal hier in rap tempo verandering in komen. Om alvast een voorproefje te geven speelt zij de aftershow van Mos Def in de Paradiso.

Meru
Dinsdag 11 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek