New Model Army naar de Melkweg

Ticketmaster
New Model Army naar de Melkweg
New Model Army naar de Melkweg

De Britse band New Model Army doet al een paar decennia waar ze goed in is: politiek geladen poëtische nummers schrijven die geworteld zijn in folk, punk, rock en metal. Hierbij heeft de naar het gelijknamige revolutionaire leger van Olivier Cromwell vernoemde band wereldwijd een enorme cultstatus weten op te bouwen en staan ze regelmatig in de Melkweg. Het duo platen ‘Between Dog And Wolf’ en ‘Between Wine And Blood’ markeerde een creatieve wederopstanding van de band. Het geldt als een van hun meest succesvolle albums en werd geprezen door de internationale muziekpers. Vorig jaar brachten de mannen hun 14e album ‘Winter’ uit, dat wederom met lovende kritieken ontvangen werd!

New Model Army
Datum: 17 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek