Pierce Brothers naar de Stevenskerk

Ticketmaster
Pierce Brothers naar de Stevenskerk
Pierce Brothers naar de Stevenskerk

De gebroeders Pierce uit Melbourne, Australië maken energieke en vrolijke folk & popsongs. Wat goed is komt snel, zegt men. Dit geldt absoluut voor Pierce Brothers. Nog niet zo lang geleden speelden ze nog in de winkelstraten van Melbourne en nu al zijn ze op wereldtournee langs de poppodia en grote festivals.

Met hun opvallende dreadlocks en akoestische gitaren zien ze er wellicht uit als twee relaxte neo-hippies maar tijdens hun optredens spat het enthousiasme, spelplezier en de tomeloze energie er vanaf. Met gitaar, banjo, mondharmonica en didgeridoo, en twee prachtige stemmen die samensmelten als één, brengen ze de straten van Melbourne naar de Stevenskerk.

Pierce Brothers
Datum: 16 juli
Zaal: Stevenskerk
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start zaterdag 1 april om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek