Rolling Blackouts Coastal Fever naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Rolling Blackouts Coastal Fever naar Paradiso Noord
Rolling Blackouts Coastal Fever naar Paradiso Noord

Rolling Blackouts Coastal Fever maakt frisse indierock met levendige gitaarlijntjes, pop hooks en teksten vol droge humor. Sinds de oprichting door zanger en gitarist Fran Keaney in 2013 heeft de band uit Melbourne twee EP’s met in totaal 13 nummers uitgebracht. De naam Rolling Blackouts Coastal Fever is naar eigen zeggen een eerbetoon aan de zonnige muziek van bands als Orange Juice, The Go-Betweens en The Feelies. Eind vorig jaar werd de band getekend door het gerenommeerde Amerikaanse label Sub Pop. Sinds hun optredens op SXSW 2017 is Rolling Coastal Coastal Fever de band waar iedereen het over heeft.

Rolling Blackouts Coastal Fever
Datum: Zaterdag 09 september 2017
Zaal: Paradiso Noord
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Voorverkoop start 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek