Sari Schorr naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Sari Schorr naar Tivoli de Helling
Sari Schorr naar Tivoli de Helling

De Amerikaanse blueszangeres Sari Schorr is een duidelijk geval van nomen est omen, want ze is gezegend met een heerlijke schorre stem. Haar explosieve vocalen doen denken aan Beth Hart en Janis Joplin, maar vooral aan Sass Jordan. Met Jordan deelt ze ook de voorliefde voor het rauwe, want Sari Schorrs blues is doorspekt met een stevige portie rock ‘n’ roll. Haar debuutalbum Force Of Nature (2016) klinkt dan ook als een muzikale oerknal, maar dat was te verwachten met de gelauwerde producer Mike Vernon achter de knoppen, een bijdrage van Walter Trout en het zeldzame talent van Schorr!

Sari Schorr
Datum: 05 oktober
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek