Seether naar 013

Ticketmaster
Seether naar 013
Seether naar 013

Zuid-Afrika staat niet direct bekend vanwege zijn ijzersterke rockbands, maar Seether is een zeer smakelijke uitzondering. De post-grungeband draait alweer meer dan 15 jaar mee en kent al snel na de oprichting in 1999 grote successen. De groep is gezegend met een sterke aanpakkersmentaliteit en tourt zich een slag in de rondte. Wanneer het trio op wereldtournee gaat met Evanescence en met diens zangeres Amy Lee een duet opneemt (‘Broken’) gaat het opeens hard.

De muziek van het drietal leunt sterk op het geluid van grungebands als Nirvana, maar borduurt daar vervolgens op voort middels moderne rockinvloeden wat een heel catchy geluid oplevert. Seether schrijft met dat geluid ook nog eens zodanig pakkende liedjes, dat de Verenigde Staten en Europa al vlot door de knieën gaan. Vooral ‘Karma & Effect’ (2005) met de bijbehorende hitsingles ‘Remedy’ en ‘Fake It’ doen zeer goede zaken. In mei komt het nieuwe album ‘Poison The Parish’ uit en single ‘Let You Down’ is alvast een heerlijk voorproefje.

Seether
Datum: zo 24 sep ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek