Seether naar de Melkweg

Ticketmaster
Seether naar de Melkweg
Seether naar de Melkweg

Zuid-Afrikaanse rockers Seether hebben sinds 1999 een eigen legering metaal gesmeed tot een messcherp geheel. Vanaf het succesdebuut ‘Disclaimer’ en duet met Evanescence’s Amy Lee op hit “Broken” tot en met de gloednieuwe single “Let You Down” heeft de band altijd een eigen muzikale pad gekozen. Deze visie heeft het powertrio rond frontman Shaun Morgan geen windeieren gelegd, want ze worden tegenwoordig gesteund door miljoenen fans over heel de wereld. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat het in mei te verschijnen zevende album ‘Poison The Parish’ op zijn eigen label uitgebracht kan worden. Een album dat naar eigen zeggen het meest heavy en emotionele wordt!

Seether
Datum: 22 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek