Seether naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Seether naar De Oosterpoort
Seether naar De Oosterpoort

Shaun Morgan (gitaar en zang), Dale Stewart (bas en zang) en John Humphrey (drums) vormen gezamenlijk het trio Seether. Dit puike trio – aanvankelijk bekend onder de naam Saron Gas – trakteert de wereld al ruim vijftien jaar op een portie smakelijke post-grunge. De groep speelt vanaf het begin al ontzettend veel live om naamsbekendheid op te bouwen, maar krijgt vleugels als Evanescence de heren mee op wereldtournee neemt en diens zangeres Amy Lee een gastbijdrage levert aan hitsingle ‘Broken’.

Op eigen kracht gaat het vervolgens bijzonder goed. Het trio specialiseert zich namelijk in pakkende nummers. Ieder album blijkt daardoor een voltreffer, maar vooral het succes van ‘Karma & Effect’, het album uit 2005, toont aan dat Seether een blijver van formaat is. Single ‘Remedy’ van dit album eindigt zelfs op de eerste positie in de fameuze VS Mainstream Rock hitlijst.

Seether’s gloednieuwe zevende studioalbum ‘Poison The Parish’ verschijnt dit voorjaar. Hiermee gaat de band – versterkt met gitaris Clint Lowery van Sevendust – op tour en staat op zaterdag 23 september in De Oosterpoort!

Seether
Datum: Zaterdag 23 september
Zaal: De Oosterpoort
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Voorverkoop start 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek