Slo Burn naar de Effenaar

Ticketmaster
Slo Burn naar de Effenaar
Slo Burn naar de Effenaar

Voor liefhebbers van Kyuss, Hermano, Unida en alle andere John Garcia gerelateerde projecten. Het is één van de meest hoog aangeschreven EP’s in de stonergeschiedenis; ‘Amusing The Amazing’ van Slo Burn. Terwijl gitarist Josh Homme na het uiteenvallen van Kyuss langzaam met Queens of the Stone Age begint, start zanger John Garcia een nieuw avontuur met drie relatief onbekende muzikanten. Het geluid van Slo Burn wijkt niet heel veel af van Kyuss, dankzij de zompige maar meteen ook iets puntiger en rauwere productie van Chris Goss. Eigenlijk wordt het geluid van de woestijn rondom Palm Desert nooit beter op tape gevangen.

Na dik een jaar en slechts die ene EP hield de band het alweer voor gezien, hordes stonerliefhebbers hongerig achterlatend naar meer. En dat meer komt er nu! Na festivaloptredens op Hellfest en Desertfest Londen komt de band voor een exclusieve Nederlandse clubshow naar de Effenaar.

Slo Burn
Datum: 13 juni
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek