Strand of Oaks naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Strand of Oaks naar Tivoli Vredenburg
Strand of Oaks naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse band Strand of Oaks is het project van één man: singer-songwriter Timothy Showalter. Met Strand of Oaks maakt hij gedreven, intense gitaarrock die doet denken aan het werk van de Amerikaanse undergroundgitaarbands uit de jaren tachtig en negentig. Op zijn doorbraakalbum HEAL (2014) bleek al dat Showalter niet bang is zijn innerlijk leven binnenstebuiten te keren in de teksten, en op de net verschenen opvolger Hard Love (2017) zet hij dat voort. Muzikaal gezien rockt Strand of Oaks steviger dan voorheen, met de opzwepende eerste single Radio Kids als goed voorbeeld!

Strand of Oaks
Datum: 18 augustus
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek