Sven Hammond naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Sven Hammond naar Tivoli de Helling
Sven Hammond naar Tivoli de Helling

Hun muziek klinkt als de soundtrack van een Amerikaanse jarenzeventigfilm met veel achtervolgingen, maar toch is de band gewoon Nederlands: Sven Hammond. Spil van deze swingmachine is opperbaas Sven Figee en zijn ronkende, spugende, krakende en bedwelmend lekkere Hammond. Anno 2017 presenteert Sven Hammond zich als oerdegelijke popband, wars van trends en conventies. Rock, soul, blues: het klinkt altijd vertrouwd, maar verveelt nooit. Hun vijfde studioalbum is in de maak en daarop stelt de band naar eigen zeggen pure emotie centraal. Ofwel: ‘What you see is what you get!’

Sven Hammond
Datum: 19 oktober
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek