Beth Hart naar De Spiegel

Ticketmaster
Beth Hart naar De Spiegel
Beth Hart naar De Spiegel

Eén van de meest oprechte artiesten ter wereld is wat ons betreft zonder twijfel de Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart. Een liveshow van “the ultimate female rockstar” is een avond op sleeptouw door haar uitgebreide oeuvre dat bol staat van invloeden uit de blues, jazz, soul en rock met altijd dat verleidelijke rauwe randje dat oh zo kenmerkend is voor de voor een Grammy genomineerd zangeres. Laatste wapenfeit Fire On The Floor ontving lovende recensies, won de titel beste album van het jaar op de European Blues Awards en staat hier al weken op repeat.

Eind 2016 speelde ze in een stijf uitverkochte Heineken Music Hall, dat toen nog zo heette, en volgend jaar ligt de Ziggo Dome aan haar voeten. Dit gegeven en het feit dat ze samenwerkingen op haar naam heeft staan met grote artiesten zoals bijvoorbeeld Joe Bonamassa en Jeff Beck geeft des te meer aan hoe bijzonder het is dat je Beth Hart dit najaar gewoon kan zien in ons eigen Zwolle! Beth Hart solo en intiem in het theater is een uitstekende plek om de pure passie en emotie die van het podium spat te ondergaan. Fire On The Floor!

Beth Hart
Datum: wo 25 okt 2017
Zaal: De Spiegel, Zwolle
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30
De kaartverkoop start vrijdag 31 maart om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek