Massada naar Metropool

Ticketmaster
Massada naar Metropool
Massada naar Metropool

Massada is eigenlijk altijd wel actief gebleven maar een optreden in een poppodium is volgens ons al even geleden. Maar Massada is een begrip en swingt nog alsof het 1979 is. Toen stond de band nog op het hoofdpodium van Pinkpop. De KRO deed verslag en alvorens de band het podium betreedt vat één van de leden de essentie van Massada: “Lekker swingend, ritmische muziek, mensen blij maken.” Dat doen ze nog steeds.

Massada maakt nog steeds mensen blij. Niet alleen in Nederland maar ook in Indonesië, het land dat onlosmakelijk verbonden is met Massada. En daar gaat de band dit jaar op tournee. Voor de reis ondernomen gaat worden is er een try-out en we zijn blij dat die in Hengelo is.

Massada
Datum: zo. 07 mei 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek