Sven Hammond naar Hedon

Ticketmaster
Sven Hammond naar Hedon
Sven Hammond naar Hedon

Sven Hammond is al ruim 10 jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, de band blijft zich vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. Anno 2017 presenteert Sven Hammond zich als oerdegelijke popband, wars van trends en conventies. Rock, soul, blues, het klinkt altijd vertrouwd maar verveelt nooit.

Het alweer vijfde studio-album is in de maak. De band gaat terug naar de oorsprong en stelt echtheid en pure emotie centraal: what you see is what you get. Ze noemen zich ‘a band of brothers’, Ivan Peroti (vocals), Tim Eijmaal (gitaar), Joost Kroon (drums) en Glenn Gaddum Jr (bass) completeren Sven Hammond, zowel op plaat als op het podium, maar schrik niet van af en toe een extra gezicht of nieuwe invalshoek. Mensen entertainen staat centraal en met intussen enkele honderden live-shows op hun naam is dat aan Sven Hammond wel toevertrouwd. Ook dit jaar staan er tal van shows in de planning en wordt de horizon verbreed met optredens in onder meer Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië, tot in Slovenië aan toe.

Sven Hammond
Datum: za 07 oktober 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek