André Hazes naar Ahoy

Ticketmaster
André Hazes naar Ahoy
André Hazes naar Ahoy

André Hazes wordt door Nederland omarmd. Wanneer ‘Leef’ klinkt wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. André weet van elke gelegenheid een feest te maken. Hij is een jonge man met (h)eerlijke emotie en het hart op de tong. Na vijf uitverkochte concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes houdt Nederland van Hazes als nooit tevoren. Hoogste tijd dus om een nieuw Hazes avontuur aan te kondigen: André Hazes – Live in Ahoy.

Nederlands nieuwste volksheld geeft op zaterdag 14 oktober 2017 een groots opgezet concert in Ahoy. Het publiek kan zich onder meer verheugen op alle hits van het album ‘Leef’ én op de live première van de nummers van zijn nieuwe album dat heel binnenkort uitkomt.

André Hazes
Datum: 14 oktober 2017
Zaal: Ahoy
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek