Blaas Of Glory naar Hedon

Ticketmaster
Blaas Of Glory naar Hedon
Blaas Of Glory naar Hedon

Al het goede komt in tweeën, en daarom viert Blaas Of Glory dit jubileumjaar het feestje twee keer in de mooie zaal van Hedon. Was je erbij, die fijne zondagmiddag in februari jongstleden en heb je hard meegezongen tijdens de opnamen die toen werden gemaakt? Kom dan vooral langs om te ervaren wat het resultaat is geworden van het kersverse livealbum Isle of Rock-’n’-Roll van de Zwolse haarrockers.

Of was je er, om wat voor een reden dan ook, juist niet bij? Grijp dan deze tweede kans om hét heavy metal marching feest van het jaar live te beleven. En zoals je gewend bent van Blaas Of Glory is er naast het podiumoptreden ook weer van alles te beleven, zoals een bijzondere Meet & March in de foyer.

Deze avond kunnen jullie meedelen in de feestvreugde, en is de cd – alleen dan – verkrijgbaar voor de zeer speciale prijs van € 6,66! En natuurlijk zetten de strakke mannen van Blaas Of Glory er na het optreden nog een mooie krabbel op.

Gooi nog een keer de haren los. We zien je graag op 20 mei aanstaande. Je mag ook nog eens gratis en voor niets blijven hangen op de 90’s Now Party. Twee voor de prijs van een; wat wil een mens nog meer?!

Blaas Of Glory
Datum: za 20 mei 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek