Boef en de Gelogeerde Aap naar 013

Ticketmaster
Boef en de Gelogeerde Aap naar 013
Boef en de Gelogeerde Aap naar 013

Het was even stil rondom je favoriete hiphop duo, maar dit jaar keren ze dan eindelijk terug: Boef en de Gelogeerde Aap! Het laatste album van de Tilburgers stamt al weer uit 2014, maar de heren hebben niet geheel stil gezeten. Achter de schermen werd er al druk gewerkt aan de nieuwe EP ‘Tussen Kunst en Kitsch’ die vanavond gepresenteerd zal worden in 013.

Wat het geluid gaat worden? Dat houden Boef en de Aap nog even geheim, maar wij kunnen alvast niet wachten op nieuw materiaal!

De support komt op deze avond van Zwart Licht, de groep bestaande uit Akwasi, Hayzee en Leeroy zit ook te broeden op nieuwe muziek en dikke kans dat ze vanavond al wat ten gehore zullen brengen. Ook de Tilburgse rapper Massi komt deze avond mee als support. Het Rockacademie talent wist al de publieksprijs van ‘De Grote Prijs van Nederland’ in de wacht te slepen en staat te popelen om 013 te rocken. DJ Flamboyant mixt vandaag de plaatjes aan elkaar!

Boef en de Gelogeerde Aap
Datum: za 20 mei ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek