Culture naar Bibelot

Ticketmaster
Culture naar Bibelot
Culture naar Bibelot

Rootsreggaeband Culture staat vooral bekend om het album en de gelijknamige wereldhit ‘Two Sevens Clash’. De militante houding en teksten van de band zorgde in Jamaica voor ophef, maar bracht ook sympathie vanuit punkkringen. Het vocale trio met Joseph Hill als charismatisch middelpunt, is altijd een gezelschap dat vele gezichten aanspreekt. De band bracht een hele rits memorabele albums, tot aan ‘World Peace’ in 2003. Joseph Hill wil niet dat Culture een reggaeband wordt die oude hitjes speelt en blijft nieuwe muziek opnemen. Na zijn overlijden in 2006 nam zijn zoon Kenyatta Hill de rol van leadzanger over.

Culture
Datum: 21 oktober
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek