De Dijk naar de Effenaar

Ticketmaster
De Dijk naar de Effenaar
De Dijk naar de Effenaar

De Dijk terug naar de lichtstad met alle grote hits en oude classics in nieuw jasje. De Dijk is al meer dan dertig jaar een vaste waarde in de Nederlandse popmuziek, met hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’. Maar vanavond gaat de band verder dan hun dijken van hits.

Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zetten de Amsterdammer onder leiding van Huub van der Lubbe de toon voor ‘Groef’; Een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op net verschenen album te horen. Een feestje met verrassingen dus vanavond!

De Dijk
Datum: 24 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek