DJ Shadow naar Paradiso

Ticketmaster
DJ Shadow naar Paradiso
DJ Shadow naar Paradiso

DJ Shadow is een van de grondleggers van de experimentele instrumentale hiphop. Zijn debuut ‘Endtroducing’ sloeg in 1996 wereldwijd in als een bom en heeft veel dj’s en producers beïnvloed. Vorig jaar bracht hij zijn vijfde studioalbum ‘The Mountain Will Fall’ uit waarop samenwerkingen met onder meer Run The Jewels en Nils Frahm de muziek van DJ Shadow opnieuw in een ander daglicht zetten. Hij breidt zijn muzikale spectrum en dat van de luisteraar eens te meer uit. Old school hiphop tracks en jazzgeluiden wisselen af met subtiele elektronica, acid house en harde beats en vormen gezamenlijk een overrompelend geheel.

DJ Shadow
Datum: Dinsdag 26 september 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek