Zitakula naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Zitakula naar Paradiso Noord
Zitakula naar Paradiso Noord

Na een aantal drukke jaren toerend langs vele festivals brengt Zitakula in april 2017 dan eindelijk debuutplaat ‘Oasis’ uit, die ze dezelfde maand presenteren in een uitverkochte kleine zaal van Paradiso. Met de Brusselse zangeres Sandy Miessi Bakomi heeft de band een nieuw gezicht en een nieuwe stem. Sandy’s Congolese roots sluiten naadloos aan bij Zitakula’s mix van West-Afrikaanse funk, soul en psychedelische rock. Hypnotiserende afrobeat, harde raps en beukende blazers worden op de nieuwe plaat afgewisseld met swampfunk, warme soul en psychedelische rock.

Zitakula
Datum: Donderdag 07 december 2017
Zaal: Paradiso Noord
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek