Frontstreet naar Underground

Ticketmaster
Frontstreet naar Underground
Frontstreet naar Underground

Frontstreet is in 2015 opgericht en in korte tijd heeft deze metalband al veel hoogtepunten beleefd. Na het uitbrengen van de Under Pressure EP heeft de 5 koppige band hard gewerkt aan hun debuut album. Er zijn al twee singles met videclip uitgebracht die op dit album zullen komen, de eerste was ‘Nocturnal’ en de tweede is ‘Bad Habit’.

De muziek van Frontstreet is door de media niet onopgemerkt gebleven. Herman Hofman heeft het nummer ‘Friendzoned’ van de Under Pressure EP gedraaid op 3FM en in februari 2017 is de band uitgenodigd bij 3FM dj Kaj van der Ree om live op de radio te spelen. Sinds half maart wordt de video voor ‘Bad Habit’ ook meerdere keren per dag gedraaid op MTV Brand New.

Frontstreet
Datum: 9 september
Zaal: Underground
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek