Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band naar de Effenaar (extra concert)

Ticketmaster
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band naar de Effenaar (extra concert)
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band naar de Effenaar (extra concert)

Guus Meeuwis heeft natuurlijk al een intieme band met Eindhoven, gezien zijn Groots met een zachte G shows in het Philips stadion, maar op deze avond wordt die band nog intiemer. De grootste troubadour van Nederland geeft namelijk een intieme show in onze grote zaal. Voor deze gelegenheid heeft hij speciaal de The Monkey Sandwich Band weer opgetrommeld. Want Guus zal deze avond zijn nieuwe nummers, die hij schrijft voor zijn in media 2018 te verschijnen album, aan het publiek voorstellen. Maar natuurlijk komen ook al zijn hits voorbij.

De jonge singer-songwriter Charl Delemarre won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017.

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band
Datum: 2 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Voorverkoop start za 11 maart ’17

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek