James TW naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
James TW naar Tivoli Vredenburg
James TW naar Tivoli Vredenburg

De Engelse singer-songwriter James TW is pas negentien jaar, maar maakt opmerkelijk volwassen nummers. Zoals zijn megahit When You Love Someone, een gevoelig nummer dat hij schreef voor een jongetje van wie de ouders gingen scheiden. James TW werd beroemd op eigentijdse wijze: de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes ontdekte hem op YouTube, regelde een platendeal bij zijn label Island en nam hem vervolgens mee als voorprogramma op wereldtournee. Vorig jaar verscheen James TW’s debuut-ep First Impressions, met daarop ook een verrassende cover van Natalie Imbruglia’s Torn!

James TW
Datum: 17 juli
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek