Kele naar de Melkweg

Ticketmaster
Kele naar de Melkweg
Kele naar de Melkweg

Kele Okereke – een naam die je instant-nostalgisch terug katapulteert naar toen je alle Bloc Party-platen nog mee zat te kwelen en er stiekem voor zorgt dat je dat ook vandaag de rest van de dag zal doen. Met Bloc Party leverde hij albums af zoals ‘Silent Alarm’ en ‘Weekend In The City’ die bol stonden van zijn soms zacht vertellende en soms snijdende stem, met songteksten die de controverse niet schuwen. Okereke deed het tussen Bloc Party releases in ook een tijdje solo en dat beviel hem destijds goed zo blijkt, want donderdag 18 mei keert hij nog een keer in z’n eentje terug voor een intieme show in onze Upstairs!

Kele
Datum: 18 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek