Chaka Khan naar Paradiso

Ticketmaster
Chaka Khan naar Paradiso
Chaka Khan naar Paradiso

Vanaf het moment dat Chaka Khan in de jaren ’70 de muziekwereld inrolt als zangeres van de band Rufus, staat de vrouw met krachtige stem te boek als invloedrijk icoon. In de nu meer dan veertig jaar durende carrière van de soulzangeres sleepte ze 22 Grammy-nominaties binnen, waarvan ze er ook nog tien won. Met maar liefst 22 albums in haar discografie blijkt dat Yvette Stevens, zoals de zangeres eigenlijk heet, zelden stilzit. Haar eindeloze lijst met funk-, disco- en r&b-klassiekers bevat nummers als ‘Ain’t Nobody’, ‘I’m Every Woman’ en ‘Once You Get Started’ en klinken nog altijd even tijdloos als toen ze bijna veertig jaar geschreven werden.

Chaka Khan
Datum: Maandag 17 juli 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.00 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek