Margo Price naar Doornroosje

Ticketmaster
Margo Price naar Doornroosje
Margo Price naar Doornroosje

Margo Price, uit Nashville, Tennessee zong jarenlang in barren en cafés, speelde op een blauwe maandag in een band met Sturgill Simpson, totdat ze ontdekt werd door Jack White. Jack White was diep onder de indruk van haar talent en tekende haar voor zijn label Third Man Records en bracht haar debuut-album ‘Midwest Farmer’s Daughter’ uit in 2016.

De plaat werd opgenomen in de legendarische Sun studio’s in Memphis. De rijke instrumentatie op het album roept herinneringen op aan countrymuziek uit het verleden. Dit wordt nog versterkt zodra je de stem van Price hoort. Price zoekt geen aansluiting bij de nieuwe generatie country/pop zangeressen maar gaat eigenwijs haar eigen gang waardoor ze moeiteloos past in het rijtje van Tammy Wynette, Dolly Parton en Loretta Lynn. Price staat garant voor een 70’ country-geluid doorspekt met honky tonk, country-billy, soul en western swing van het allerhoogste niveau.

Margo Price
Datum: 28 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00
Aavang: 20:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek