Parow Fest naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Parow Fest naar Tivoli Vredenburg
Parow Fest naar Tivoli Vredenburg

Wie is er cooler as Jack Parow? Niemand! Daarom krijgt deze Zuid-Afrikaanse rapper vanavond zijn eigen Jack Parow Fest! Met zijn Haagse vrienden van De Kraaien, met wie hij vorig jaar de track Kattenkwaad uitbracht. Ook tropicalbassformatie Skip & Die komt langs, ofwel de Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata en de Utrechtse producer Jori Collignon. Verder: het Rotterdamse trio De Likt (Ja dat bedoel ik) met hun brute electrorap en Ertebrekers, de nieuwe band van Vlaming Flip Kowlier (Party Too Much). Vanzelfsprekend zijn Jack Parow en zijn lange pet er zelf ook. Het wordt baie vet!

Jack Parow
De Likt
Skip&Die
De Kraaien
Ertebrekers

Parow Fest
Datum: 04 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek