Pink Floyd Project naar Underground

Ticketmaster
Pink Floyd Project naar Underground
Pink Floyd Project naar Underground

Het 10-koppige Pink Floyd Project brengt een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit onze popgeschiedenis akoestisch ten gehore. Met de zang van o.a. Bert Heerink (Vandenberg, Kayak) én Chris Mustamu, een arsenaal aan akoestische instrumenten, een (lokaal) kinderkoor, anekdotes én bijzondere verhalen, wordt u meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. De grote hits zoals Comfortably Numb, Wish You Were Here en Shine On You Crazy Diamond, maar ook minder bekende juweeltjes komen in chronologische volgorde voorbij. Volgens de échte Floydfans in Nederland is dit hét beste wat je op Pink Floyd gebied kunt krijgen.

Pink Floyd Project nodigt je uit voor een reis langs 50 jaar Pink Floyd en is een unieke ode aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis.

Pink Floyd Project
Datum: 9 februari 2018
Zaal: Underground
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek