Red Fang naar Doornroosje

Ticketmaster
Red Fang naar Doornroosje
Red Fang naar Doornroosje

Het is alweer 3 jaar geleden dat Red Fang voor het laatst in Doornroosje stond, de hoogste tijd dus voor een hernieuwde kennismaking! Live shows van deze sympathieke Amerikaanse rockers zijn altijd een waar genot; ruig en opwindend. De band levert in één nummer meer goede riffs af dan andere rockbands op een heel album. Waar ze ooit indruk maakten met blikken bier, destructie en onderbroekenlol gevulde videoclips is Red Fang naast publieksfavoriet no. 1 ook uitgegroeid tot een strak geoliede rockmachine. Het nieuwe album ‘Only Ghosts’ is hier het ultieme bewijs van. We kunnen niet wachten tot het 29 juni is!

Red Fang
Datum: 29 juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek