Regina Spektor naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Regina Spektor naar Tivoli Vredenburg
Regina Spektor naar Tivoli Vredenburg

De Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor is een van de meest eigenzinnige artiesten van dit moment. Met haar ingenieuze, licht-experimentele nummers is ze niet bang om buiten de gebaande paden te treden: soms klinkt ze donker en venijnig als Fiona Apple, dan weer theatraal als Rufus Wainwright. Dankzij het brede scala aan emoties dat Spektor weet op te roepen is haar muziek al gebruikt in vele films en tv-series, waaronder Orange Is The New Black. Op haar nieuwe album Remember Us To Life (2016) klinkt ze – mede door de fraaie strijkersarrangementen – beter dan ooit!

Regina Spektor
Datum: 15 augustus
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek