SAGA naar de Boerderij

Ticketmaster
SAGA naar de Boerderij
SAGA naar de Boerderij

De Canadese progressieve rockband Saga viert in 2017 haar 40 jarig jubileum en heeft besloten na deze tour definitief te stoppen. Saga komt nog één keer terug naar Cultuurpodium Boerderij om afscheid te nemen van hun trouwe fans. Uiteraard zullen klassiekers als ‘On The Loose’, ‘You’re Not Alone’, ‘The Flyer’, ‘Humble Stance’ en ‘Don’t Be Late’ niet ontbreken. De Canadese veteranen spelen progrock met invloeden uit de jazzrock en verwijzingen naar onder andere Gentle Giant en Genesis. Michael Sadler is nog altijd de energieke en charismatische frontman van weleer en zijn stem lijkt met de jaren alleen maar krachtiger te worden. Bassist Jim Crichton zorgt nog steeds voor de onmisbare stuwende fundamenten van de SAGA-sound en het onnavolgbare gitaarspel van broer Ian Crichton blijft ook na 40 jaar nog keer op keer verbazen.

SAGA
Datum: zondag 22 okt 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek