SAGA naar Metropool

Ticketmaster
SAGA naar Metropool
SAGA naar Metropool

Saga is een begrip onder progliefhebbers. Al 40 jaar brengt de band met de regelmaat van de klok een album, al dan niet in conceptstijl uit, en er zit volgens de kenners eigenlijk geen zwakke broeder tussen. De bandbezetting anno 2017: Michael Sadler (vocals), Ian Crichton (guitar), Jim Crichton (bass), Jim Gilmour (keyboards) & Mike Thorne (drums).

Deze band verlegt de grens van het begrip “conceptalbum” door op elk album tussen 1978 en 2003 twee nummers te plaatsen die gezamenlijk een verhaal vormen. Die zogenaamde chapters zijn dat ook nog eens niet chronologisch. Een puzzel die de echte fans echter graag oplossen! Hier onder hoor je ze allemaal!

SAGA
Datum: za. 04 nov 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek