Symfo Classics II naar Underground

Ticketmaster
Symfo Classics II naar Underground
Symfo Classics II naar Underground

Beleef een onvergetelijke avond met Symfo Classics II, The Best of Symphonic Rock! Klassiekers van Pink Floyd, Marillion, Genesis, Yes, Solution, Procol Harum, Kate Bush, Earth & Fire, Alan Parsons en veel, véél meer komen allemaal langs, uitgevoerd door de beste vocalisten en muzikanten van Nederland!

Na een eerste reeks concerten en een reprisetour met nog meer data en grotere bezoekersaantallen is Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock nu al een begrip in het circuit van Nederlandse popzalen (en theaters). Ook in het nieuwe programma ‘Sound and Senses’ vertolken topvocalisten Edward Reekers en Cindy Oudshoorn (beiden ex-Kayak) en Martin van der Starre (o.a. ‘Woodstock the Story’) met de fantastische band o.l.v. Joost Vergoossen (tweevoudig ‘Beste Gitarist van de Benelux’) wederom vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek (maar ook voor ‘diehard’ fans van het genre) is gegarandeerd. Een unieke live-ervaring waarbij genieten met oren, ogen én met gevoel centraal staat.

Symfo Classics II
Datum: 7 oktober
Zaal: Underground
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek