The Rasmus naar de Melkweg

Ticketmaster
The Rasmus naar de Melkweg
The Rasmus naar de Melkweg

Finse rockband The Rasmus staat bij iedereen in het geheugen gegrift dankzij monsterhit “In The Shadows”. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het kwartet daarnaast ook nog een veelzijdig repertoire heeft. Dit reikt van opgetogen raprock tot alternatieve metal, en van duistere gothic tot symfonisch bombast. Na acht albums en diverse wereldtournees besloot de band in 2012 er een tijdelijke punt achter te zetten. De band is nu echter terug met een nog te verschijnen album én een nieuwe tour, waarbij het Melkweg niet overslaat! Verwacht een te gekke show met hits als “Guilty”, “First Day Of My Life” en “Living In A World Without You”.

The Rasmus
Datum: 21 November
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek