The Supersuckers + Dead Lord + Night naar Doornroosje

Ticketmaster
The Supersuckers + Dead Lord + Night naar Doornroosje
The Supersuckers + Dead Lord + Night naar Doornroosje

Onder het motto ‘We are the Greatest Rock and Roll Band in the World’ toeren The Supersuckers al bijna 30 jaar succesvol de wereld rond. Dat de band dit zelf verkondigt, hoort bij hun semi-humoristische benadering van van het fenomeen rock-’n-roll. Cowboyhoeden, leren jacks, drank en drugs gaan immers goed samen met trashy rock & roll & garage punk. Zanger & bassist Eddy Spaghetti zingt bij voorkeur over seks, drank, drugs, satan en rockmuziek, altijd nummers met een hoog meezing-gehalte en zoals hij zelf zegt: “If you want to remain the greatest rock and roll band in the world, you have to continuously prove it.”

De hardrocklegendes uit de jaren 70 worden steeds ouder, gaan met pensioen of zijn niet meer onder ons. Gelukkig is er een nieuwe generatie rockers die staat te springen om het stokje over te nemen. Het Zweedse Dead Lord zal de liefhebbers van jaren 70 rock en bands als Thin Lizzy, Deep Purple en Led Zeppelin zeker kunnen bekoren. Dit rockmonster heeft een moddervette basgitaar dubbele gitaarsolo’s en nummers die direct na de eerste luisterbeurt in je kop blijven hangen.

The Supersuckers + Dead Lord + Night
Datum: 10 september
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
De kaartverkoop start op vrijdag 7 april om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek