Undeclinable Ambuscade en The Travoltas neer de Melkweg

Ticketmaster
Undeclinable Ambuscade en The Travoltas neer de Melkweg
Undeclinable Ambuscade en The Travoltas neer de Melkweg

Undeclinable Ambuscade en The Travoltas, twee van de beste homegrown punkbands uit de jaren negentig, slaan vanavond de handen ineen om nog een keer een feestje te bouwen in Amsterdam. Na een afwezigheid van enkele jaren, doen de Undeclinables deze zomer één laatste tour. Voor deze laaste Amsterdamse show nemen ze hun buddies The Travoltas mee, dé poppunkband van de Lage Landen. De melodische punkrock van de Brabanders bracht ze over heel wereld en leverde zelfs contracten op bij labels als Epitaph en Roadrunner Records. Oude tijden gaan sowieso herleven als UA’s hits zoals “7 Years” en “Trapped” en Travoltas’ “Pray For The Sun” door Melkweg heen schallen!

Undeclinable Ambuscade en The Travoltas
Datum: 08 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek