Undeclinable Ambuscade naar W2

Ticketmaster
Undeclinable Ambuscade naar W2
Undeclinable Ambuscade naar W2

Undeclinable Ambuscade! Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen toch? Eén van de beste Nederlandse punkbands ever, die 3 platen uitbracht bij het gerenommeerde Epitaph label, die met hun tourbusje vele landgrenzen passeerden en die bovendien gewoon uit ’s-Hertogenbosch komen! Het zal toch niet zo zijn dat ze bij hun eenmalige comeback het thuishonk overslaan?

Dat doen ze dan ook niet. Op 9-9 staat de Bossche punktrots op het podium van Willem Twee, waar ze al zo vaak stonden. Nog 1 keertje laten ze van zich horen: Trapped, African Song, 7 Years en nog vele andere hits. Daar wil je toch bij zijn?

Undeclinable Ambuscade
Datum: 09 september
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek