Van Moorst naar Hedon

Ticketmaster
Van Moorst naar Hedon
Van Moorst naar Hedon

Tom van Moorst is een 23-jarige gitarist en componist uit Zwolle die momenteel bezig is met de laatste loodjes voor zijn Bachelor Muziek. Als vierdejaars student aan de Academie voor Popcultuur richt hij zich momenteel op zijn afstuderen. De liefde en inspiratie voor muziek is ontstaan door bands als Muse, Radiohead, Trivium en Avenged Sevenfold.

Het pronkstuk van zijn Bachelor Muziek wordt zijn debuutalbum. De titel is nog niet bekend, maar het moge duidelijk zijn dat het zowel bombastisch als ingetogen gaat worden. Een bezetting bestaande uit een band, een koor, strijkers en maar liefst vijf verschillende leadvocalisten wekken de Van Moorst-sound tot leven. Het complete album is door Tom zelf gecomponeerd en gearrangeerd.

Van Moorst
Datum: 13 juni
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek