Causes naar de Vondelkerk

Ticketmaster
Causes naar de Vondelkerk
Causes naar de Vondelkerk

De subtiele gitaarpatronen van Causes, samen met de stem van singer-songwriter Rupert Blackman, raken je meteen. Blackman liet Londen achter zich en vestigde zich in Utrecht om daar met band verder te gaan. Eind 2014 kwam de band in een keer op de radar van muziekminnend Nederland met catchy debuutsingle ‘Teach Me How To Dance’. Een platina status volgde snel en in 2016 verscheen debuutalbum ‘Under Bridges That You Built For Me’ van het viertal. Na uitverkochte tours in datzelfde jaar doet Causes het dit jaar rustiger aan tijdens het schrijven van de tweede plaat. Maar toch kan het viertal het niet laten een klein aantal optredens te geven op zorgvuldig uitgekozen locaties zoals de prachtige Vondelkerk.

Causes
Datum: Vrijdag 02 juni 2017
Zaal: Vondelkerk, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek