All We Are naar Bitterzoet

Ticketmaster
All We Are naar Bitterzoet
All We Are naar Bitterzoet

Zelf beschrijft All We Are hun geluid als “the Bee Gees on Diazepam” en dat lijkt wel de meest accurate omschrijving voor de dromerige indiepop die ze maken. De leden van de band komen uit Ierland, Noorwegen en Brazilië, maar ontmoetten elkaar in Liverpool. De muziek heeft wat weg van The xx of Rhye. De combinatie van driestemmige harmonieën met gladde gitaren en dansbare beats zorgt voor catchy nummers waarbij lekker weggedroomd kan worden. Ze stonden eerder in het voorprogramma van Warpaint en London Grammar, maar verkopen inmiddels ook op eigen kracht zalen uit. ‘Burn It All Out’ is de eerste single van het nieuwe album dat later dit jaar gaat verschijnen.

All We Are
Datum: Vrijdag 09 juni 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop start 31 maart, 13.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek