Wardruna naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Wardruna naar Tivoli Vredenburg
Wardruna naar Tivoli Vredenburg

De Noorse band Wardruna speelt hypnotiserende donkere folk op traditionele instrumenten met teksten in het oud-Noors. De kern van Wardruna wordt gevormd door Einar Selvik (componist, zanger en multi-instrumentalist) en zangeres Lindy-Fay Hella, maar op het podium komen er vier bandleden bij om de indringende muziek op volle kracht te vertolken. In 2009 begon Wardruna aan een muzikale trilogie met het album Runaljod – Gap Var Ginnunga, in 2013 gevolgd door Runaljod – Yggdrasil. Deel drie, Runaljod – Ragnarok verscheen afgelopen jaar, waarna de band twee uitverkochte concerten speelde in onze Grote Zaal en Pandora. Dat beviel zo goed dat ze nu terug komen voor een concert in onze Ronda!

Wardruna
Datum: 15 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek