Foster the People naar Paradiso

Ticketmaster
Foster the People naar Paradiso
Foster the People naar Paradiso

In 2011 brak Foster The People door met het ijzersterke debuutalbum ‘Torches’ en de wereldhit ‘Pumped Up Kicks’. Dat nummer staat vandaag de dag nog hoog in de afspeellijsten van dj’s over de hele wereld. Ondertussen bracht de band uit Los Angeles in 2014 het tweede album ‘Supermodel’ uit. Vaste ingrediënten zijn de kenmerkende zang van Mark Foster, catchy melodieën met gitaar en veel synthesizer en teksten die na één keer luisteren in je hoofd blijven hangen. Niets minder hoef je te verwachten van het derde album dat later dit jaar uitkomt.

In 2011 stond Foster The People op hetLondon Calling Festival, in de kleine zaal van Paradiso. Andere artiesten bij die editie waren Ty Segall, Dry The River, The View, Wild Beasts, Cloud Nothings, Twin Shadow en The Fresh & Onlys.

Foster the People
Datum: Woensdag 12 juli 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek