Noname naar Bitterzoet

Ticketmaster
Noname naar Bitterzoet
Noname naar Bitterzoet

Noname is de zangeres uit Chicago, Illinois, die de grens tussen rap en poëzie wel heel fijn maakt. Op school nam Noname een vak in schrijven en ontdekte daar haar talent. Op YouTube werd ze bekend met de Def Poetry Jam clips en andere open mics in Chicago. Op in de zomer van 2016 bracht Noname haar album Telefone uit. Direct kreeg Noname lof van grote tijdschriften en blogs als Rolling Stone, Complex, Pitchfork en nog veel meer. Ook Chance The Rapper pikte haar talent op en gaf haar een rol op het Grammy-winnende album Coloring Book. Na het succes hiervan is Noname gaan touren in het voorprogramma van Ms. Lauryn Hill, die zelf Noname uit heeft gekozen om het voorprogramma van haar tour te verzorgen.

Noname
Datum: Zaterdag 01 juli 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek