Monophonics naar Bitterzoet

Ticketmaster
Monophonics naar Bitterzoet
Monophonics naar Bitterzoet

De afgelopen jaren maakte Monophonics naam als talentvolle begeleidingsband van de Fransman Ben L’Oncle Soul (van de soulvolle versie van ‘Seven Nation Army’). De vijfkoppige band uit San Francisco haalde daarna de zanger en toetsenist Kelly Finnigan in huis en heeft daarmee een prachtige stem die als een handschoen past bij de vintage funk en soul met psychedelische invloeden die Monophonics produceert.

In 2015 verscheen het ijzersterke tweede album ‘Sound Of Sinning’, dat klinkt alsof het is opgenomen in de jaren ’60/’70. Al Bell (producer en mede-eigenaar van Stax Records) prijst Monophonics aan als ‘One of the best live soul bands I have ever seen’. Aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld The Temptations, Sly & the Family Stone, Sharon Jones & The Dapkings en Charles Bradley.

Monophonics
Datum: Zaterdag 22 juli 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek