Amber Run naar Bitterzoet

Ticketmaster
Amber Run naar Bitterzoet
Amber Run naar Bitterzoet

De mannen van Amber Run komen uit Birmingham. De vierde show die de band ooit speelde was op het ‘BBC Introducing Stage’ tijdens het Reading Festival in 2013 en dit leverde ze meteen een contract op bij RCA Records. Na drie succesvolle EP’s, was het tijd voor hun debuutalbum ‘5AM’ in 2015. Ze werkte hier samen met producer Mike Crossey (Arctic Monkeys, Keane), dit geluid is ook terug te horen, zeker geschikt voor liefhebbers van Keane & Coldplay. Afgelopen februari kwam het nieuwe album uit ‘For A Moment, I Was Lost’ en zijn ze klaar om te touren. Op 28 oktober staan ze in Bitterzoet met hun dromerige cinematic popsound.

Amber Run
Datum: Zaterdag 28 oktober 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop start 7 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek