Klangstof naar Paradiso

Ticketmaster
Klangstof naar Paradiso
Klangstof naar Paradiso

Klangstof is het project van de Nederlander Koen van de Wardt, die opgroeide in Noorwegen. Sterk beïnvloedt door Radiohead maakt de jonge muzikant mooie liedjes vol synths, gitaar en drums, met daarbij zijn unieke stemgeluid. Op het podium wordt Koen bijgestaan door een voltallige band, bestaande uit Johannes Thomassen en Jun Villanueva uit Noorwegen en de Nederlander Wannes Salomé.

De naam Klangstof zoemt al enige tijd tot ver buiten de landsgrenzen rond. Dit jaar tourt de band internationaal als support van The Flaming Lips, Jagwar Ma en Miike Snow, en is het uitgenodigd om te spelen op onder andere Coachella, Sziget en Bonnaroo. Maar het nu al succesvolle jaar afsluiten? Dat doet Klangstof in Paradiso.

Klangstof
Datum: Zaterdag 30 december 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek